Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenfriesland.nl


  Paragnosten in Friesland voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maja
  Ervaring met paragnost Maja
  Dit was precies wat ik nodig had! De uitleg was helder, herkenbaar en ik kan er zelf verder mee aan de slag.
Mijn dag was niet om in te lijsten maar het gesprek heeft hem toch een stukje lichter gemaakt.
Fijn gesprek, heel erg bedankt.




Ervaring van N. met paragnost Maja   Ervaring van N. met paragnost Maja   Ervaring van N. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Minoe Astrid
  Ervaring met paragnost Minoe Astrid
  We vielen uit de lucht maar bedankt voor je bemoedigende gesprek. Mocht je gelijk krijgen dan bel ik jou.




Ervaring van an met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van an met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van an geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Hallo Laila, zoals beloofd een getuigenis. Ik vond een map met documenten niet. Deze lag niet op haar plaats, ik wist niet waar ik ze gelegd had. Heb Laila gebeld met de vraag of ze kon zien waar de map lag. Ze vertelde me ergens boven, terwijl de map steeds beneden ligt. En, ja hoor de map lag inderdaad boven. Boenk erop. Zoals zo vaak. Dankjewel, Laila C.




Ervaring van Caroline  met paragnost Laila   Ervaring van Caroline  met paragnost Laila   Ervaring van Caroline geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  hele lieve man, kort en bondig en heel duidelijk in zijn antwoorden. En je had weer gelijk over de man met zijn bindingsangst en ik hoop dat de rest ook uit komt, dankjewel E




Ervaring van e met paragnost Jos   Ervaring van e met paragnost Jos   Ervaring van e geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa bel ik zeer regelmatig. Ik bewonder haar gave. Zij legt contact met mijn vader of oma. Ik kan echt alles vragen en krijg heldere adviezen.

Vooral in deze onzekere tijden is het fijn om wat sturing te krijgen. Moet je iets wel of juist niet doen.

Ik kan Louisa meer dan aanbevelen! Echt een topper en een lief mens.




Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Hele lieve rustige vrouw. Heb vertrouwen in haar. Zou mooi zijn als het uitkomt.




Ervaring van Maria met paragnost Anitta   Ervaring van Maria met paragnost Anitta   Ervaring van Maria geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Trudy
  Ervaring met paragnost Trudy
  Ik heb Trudy gebeld, omdat ik al een tijdje mezelf niet was. Plotselinge woede uitvallen (zonder reden) en het gevoel hebben dat ik was lamgelegd (ik was niet vooruit te branden). Ze heeft twee zwarte entiteiten bij me weggehaald en een vervloeking. Pfff , wat een opluchting, echt een wereld van verschil. Trudy is een mooi mens met bijzondere gaven. Ze kan ook boodschappen van je overleden dierbaren aan je doorgeven.

Hartegroet van K aan T.




Ervaring van Karin met paragnost Trudy   Ervaring van Karin met paragnost Trudy   Ervaring van Karin geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Trudy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Sorry ik viel weg. Heel erg bedankt voor het gesprek.
Ik hoop veranderingen vanuit S.
Ik hou je op de hoogte.

Liefs amalia.




Ervaring van Amalia  met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Amalia  met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Amalia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha is een topper. De moeite waard om te bellen 5 sterren waard. Dank je




Ervaring van Lise met paragnost Isha   Ervaring van Lise met paragnost Isha   Ervaring van Lise geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha je bent topper.




Ervaring van Km met paragnost Isha   Ervaring van Km met paragnost Isha   Ervaring van Km geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Manuela
  Ervaring met paragnost Manuela
  Prachtig.Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt heel bijzonder Manuela. Mijn dank is groot.
Liefs B




Ervaring van Brenda met paragnost Manuela   Ervaring van Brenda met paragnost Manuela   Ervaring van Brenda geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Beste Isha
Ik wil je heel erg bedanken voor ons gesprek. Je begon aan de reading en kreeg alles perfect door. Het klopte van a tot z. Ik luisterde vol bewondering want je zei zaken die je absoluut niet kon weten en die me vorige week letterlijk werden gezegd door mijn persoon. Ik had je al eerder gebeld en toen was ook alles uitgekomen wat je zei. Je bent echt een topper, lieve Isha. Heel puur, lief, professioneel. Je bent oneindig veel sterren waard. Ik heb heel veel aan je. Liefs.




Ervaring van Nadia met paragnost Isha   Ervaring van Nadia met paragnost Isha   Ervaring van Nadia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Wat een lieve vrouw ben je, die echt dingen zei waar ik van versteld sta. Ik bel je zeker terug in toekomst . Je bent 10 sterren waard . Groetjes Sarah




Ervaring van Saar met paragnost Valentine   Ervaring van Saar met paragnost Valentine   Ervaring van Saar geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wat jij te zeggen had zonder dat ik wat uberhaupt kon zeggen was gewoon helemaal waar… maar buiten dat geef je helderheid en duidelijkheid… en dat is zo fijn!! Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met paragnost Isha   Ervaring van Marieke met paragnost Isha   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Lieve KC wat ben jij duidelijk en helder. Je kan mij inzichten geven waardoor ik alles weer helder zie. Maar altijd helemaal juist, duideijk en met liefde. Dank je wel…. Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met paragnost Mierke   Ervaring van Marieke met paragnost Mierke   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Beste Isha, wat ben jij een topper! Je hebt me geholpen met healen en geeft elke keer weer de beste adviezen. Ik ben blij dat ik je vandaag gesproken hebt! Heeft me heel goed gedaan.
Isha is zeker een aanrader! Super lieve vrouw!
Groetjes Vanessa.




Ervaring van Vanessa met paragnost Adora   Ervaring van Vanessa met paragnost Adora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter,
Bedankt voor het gesprek. U stelde mij gerust. Ik luister vooral naar het advies wat u mij gaf.
Ik hoop dat alles mag uitkomen. Bedankt lieve gunter.




Ervaring van Lin met paragnost Gunter   Ervaring van Lin met paragnost Gunter   Ervaring van Lin geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Bedankt voor wat je doet, voor wie je bent en nog het meest zonder jou was het moeilijker en veel minder leuk geweest!
Je hebt een hartje van goud je bent een echt steunpilaar voor alles en iedereen.
Je geduld, wijsheid en oprechtheid maakt jou een bijzonder mens, lief en behulpzaam bij jou kan ik altijd terecht jij brengt vaak weer een glimlach op mijn gezicht bij jou is het thuiskomen en praten met iemand die gewoon de beste is.
Ik hoop dat er snelle veranderingen komen voor mij jij sleept mij erdoorheen die steun waardeer ik enorm. Dankjewel dat je er altijd bent!
Liefs klm




Ervaring van klm met paragnost Olga   Ervaring van klm met paragnost Olga   Ervaring van klm geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ongelooflijk, nooit gedacht, maar na meer dan een jaar! komt Isha haar voorspelling uit, zelfs soms de details.
Bel je binnenkort




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hallo Sophia, bedankt voor ons fijn gesprek vorige week. En inderdaad zoals je voorspelde is mijn zaak zeer positief uitgekomen. Bedankt en tot snel!
Groetjes uit Spanje.




Ervaring van Roy van Hemert met paragnost Sophia   Ervaring van Roy van Hemert met paragnost Sophia   Ervaring van Roy van Hemert geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Deze afgelopen twee jaar ben jij zo belangrijk voor mij geweest! Dank je voor de fijne gesprekken en jouw wijze raad! Malika




Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  De verbinding verbrak, wilde je nog bellen, maar je was al offline. Dank je voor jouw luisterend oor en de heldere reading. Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Annick   Ervaring van M met paragnost Annick   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Lieve dame. Fijn gesprek gehad.
Ze geeft je een goed gevoel en dat er echt naar je geluisterd word.
Ik bel zeker een keer weer.





Ervaring van D met paragnost Lobke   Ervaring van D met paragnost Lobke   Ervaring van D geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Anny is een topper. Recht voor z'n raap. Houd je niet aan het lijntje en zegt waar het op staat. Ze is betrouwbaar en duidelijk. Zonder veel te vertellen geeft zij al aan wat de situatie is en hoe het zal aflopen. Blij dat ik haar kan bellen.




Ervaring van N met paragnost Anny   Ervaring van N met paragnost Anny   Ervaring van N geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Fantastische man. Zeer vriendelijk en heeft mij in mijn kracht gezet. In tegenstelling tot vele anderen hier geeft hij details. En is zeer begripvol en zonder voor oordelen. Hij is 1 van de beste hier.




Ervaring van Sarah met paragnost Gazali   Ervaring van Sarah met paragnost Gazali   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Dank je wel lieve Ellah. Wat een mooie reading. Je hebt me geraakt, ontroerd en ik werd helemaal kalm. Je Readingstijl is heel liefdevol, standvastig, upliftend en respectvol. Tot in de detail kon je veel vertellen uit het verleden, heden en toekomst. Wow... Ik hou je op de hoogte xx




Ervaring van Dankbare vrouw met paragnost Karlien   Ervaring van Dankbare vrouw met paragnost Karlien   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Fantastische dame . Zeer vriendelijk en ze heeft mij in mijn kracht gezet. In tegenstelling tot vele anderen hier geeft ze details. En ze is zeer begripvol en zonder vooroordelen. Het is 1 van de beste hier.




Ervaring van Sarah met paragnost Daisy   Ervaring van Sarah met paragnost Daisy   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Wat een lieve dame. Deze dame is zo lief en rustgevend en ik voel dat ze geheel juist zit met haar voorspellingen. Top Gouden raad.




Ervaring van Saar met paragnost Donna   Ervaring van Saar met paragnost Donna   Ervaring van Saar geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Zeer rustige, vriendelijke en geduldige dame.
Ze kon goed invoelen en bleef telkens bij de essentie. Hoop dat haar voorspellingen uitkomen.

Grtjs Lotus




Ervaring van Kiran  met paragnost Amber   Ervaring van Kiran  met paragnost Amber   Ervaring van Kiran geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  lieve Olga.
Bedankt dat je altijd zo een geduld hebt.
Heel fijn dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Betty met paragnost Olga   Ervaring van Betty met paragnost Olga   Ervaring van Betty geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  ik kwam per toeval bij Carola uit, bedankt voor je voorspellingen. Jij bent oprecht, eerlijk . Ik volg je raad op das zeker.




Ervaring van Bert met paragnost Carola   Ervaring van Bert met paragnost Carola   Ervaring van Bert geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Fijn gesprek met Ellah gehad. Heeft me een zeer positief gevoel gegeven over de toekomst. Wanneer ik de vrouw tegen kom die mij verder helpt als verpleegkundige, laat ik het u weten.
Super bedankt.




Ervaring van Adrienne met paragnost Ellah   Ervaring van Adrienne met paragnost Ellah   Ervaring van Adrienne geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Heel erg bedankt voor het duidelijke en fijne gesprek!
Liefs, Karin




Ervaring van Karin met paragnost Ellah   Ervaring van Karin met paragnost Ellah   Ervaring van Karin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellize
  Ervaring met paragnost Ellize
  Wauw, Ik moet effe bekomen. Paar dagen na ik haar belde moet ik constateren het wel ook echt gebeurd is wat ze me vertelde.
Het is meer dan de moeite waard ze te bellen.
Bedankt moet nog effe bekomen.
Groetjes.








Ervaring van Lin met paragnost Ellize   Ervaring van Lin met paragnost Ellize   Ervaring van Lin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Beste Zoe,
Ik heb je afgelopen maandag gesproken, wat jij allemaal zei/zag is precies zo uitgekomen.
Wauw wat ben jij goed.
Liefs L....




Ervaring van L met paragnost Zoe   Ervaring van L met paragnost Zoe   Ervaring van L geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenfriesland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden